Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video)

Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video)

Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gaven vrijdagavond 18 september een persconferentie over de bestrijding van het coronavirus. Volgens Hugo de Jonge zitten we momenteel op risiconiveau 2. In zes regio’s is de situatie zo zorgelijk dat extra maatregelen nodig zijn om ouderen te beschermen en de zorg op de been te houden. Deze zullen zondagavond 20 september om 18.00 uur ingaan. Voor de horeca gelden de volgende maatregelen: na middernacht geen toegang meer en om één uur 's nachts moet iedereen weg zijn. Samenkomsten van meer dan 50 personen moet gemeld worden.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Nieuwe coronamaatregelen van <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;We zitten op risiconiveau 2&quot; (video) Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gaven vrijdagavond 18 september een persconferentie over de bestrijding van het coronavirus. Volgens Hugo de Jonge zitten we momenteel op risiconiveau 2. In zes regio’s is de situatie zo zorgelijk dat extra maatregelen nodig zijn om ouderen te beschermen en de zorg op de been te houden. Deze zullen zondagavond 20 september om 18.00 uur ingaan. Voor de horeca gelden de volgende maatregelen: na middernacht geen toegang meer en om één uur 's nachts moet iedereen weg zijn. Samenkomsten van meer dan 50 personen moet gemeld worden. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen van 18 september Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen