Kijk LIVE naar de laatste etappe van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar de laatste etappe van de Tour de France 2020

Kijk hierboven zondag vanaf 15.45 uur LIVE naar de laatste etappe van de Tour de France.

De Tour de France loopt op zijn einde. Als iedereen op de fiets blijft zitten op de kasseien van de Champs-Elysees, zijn de winnaars en de verliezers bekend. De slotetappe, die op zondag 20 september wordt verreden, begint om 15.45 uur in Mantes-la-Jolie en finisht naar verwachting rond 19.00 uur op de Champs-Elysees in Parijs.

Lees hier waar je de laatste etappe live op tv kunt kijken.

De slotetappe van de Tour de France is, zoals nu alweer een tijdje traditie is, niet moeilijk. Er moet genoeg ruimte zijn voor feest, champagne en gesprekjes tussen de renners die naar alle waarschijnlijkheid hun Tour uitrijden. Er is nog één colletje van de vierde categorie en één tussensprint te vinden. Na 67 kilometer fietsen zijn de renners de Champs-Elysees voor het eerst gepasseerd.

De laatste etappe van de Tour de France 2020 is op zondag 20 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar de laatste etappe van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven zondag vanaf 15.45 uur LIVE naar de laatste etappe van de Tour de France. De Tour de France loopt op zijn einde. Als iedereen op de fiets blijft zitten op de kasseien van de Champs-Elysees, zijn de winnaars en de verliezers bekend. De slotetappe, die op zondag 20 september wordt verreden, begint om 15.45 uur in Mantes-la-Jolie en finisht naar verwachting rond 19.00 uur op de Champs-Elysees in Parijs. Lees hier waar je de laatste etappe live op tv kunt kijken. De slotetappe van de Tour de France is, zoals nu alweer een tijdje traditie is, niet moeilijk. Er moet genoeg ruimte zijn voor feest, champagne en gesprekjes tussen de renners die naar alle waarschijnlijkheid hun Tour uitrijden. Er is nog één colletje van de vierde categorie en één tussensprint te vinden. Na 67 kilometer fietsen zijn de renners de Champs-Elysees voor het eerst gepasseerd. De laatste etappe van de Tour de France 2020 is op zondag 20 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Jinek gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de Tour de France Bekijk deze video » Zien: Søren Kragh Andersen wint 19e etappe Tour de France 2020 Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de laatste etappe van de Tour de France 2020

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de laatste etappe van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen