Veronica Inside: "Van Gaal gooit waarschijnlijk met badkamerdeuren!" (video)

Veronica Inside: "Van Gaal gooit waarschijnlijk met badkamerdeuren!" (video)

"Er is één coach die de spelersgroep van Oranje absoluut niet wil hebben, maar eigenlijk moet die niks te vertellen hebben." Ze wilden absoluut geen Louis van Gaal als nieuwe bondscoach. Volgens Johan Derksen is hij daar pislink over, want dat zit in zijn karakter. Volgens de heren aan tafel had Louis van Gaal zelf de KVNV een belletje moeten geven om zijn beschikbaarheid aan te geven.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Van Gaal gooit waarschijnlijk met badkamerdeuren!&quot; (video) "Er is één coach die de spelersgroep van Oranje absoluut niet wil hebben, maar eigenlijk moet die niks te vertellen hebben." Ze wilden absoluut geen Louis van Gaal als nieuwe bondscoach. Volgens Johan Derksen is hij daar pislink over, want dat zit in zijn karakter. Volgens de heren aan tafel had Louis van Gaal zelf de KVNV een belletje moeten geven om zijn beschikbaarheid aan te geven. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: René van der Gijp over Louis van Gaal (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside: "Van Gaal gooit waarschijnlijk met badkamerdeuren!" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Van Gaal gooit waarschijnlijk met badkamerdeuren!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen