Johan Derksen: "Rechtspraak ongeloofwaardig als Akwasi niet vervolgd wordt" (video)

Johan Derksen: "Rechtspraak ongeloofwaardig als Akwasi niet vervolgd wordt" (video)

Johan Derksen laat zich in Veronica Inside uit over de zaak van Akwasi. Het Openbaar Ministerie heeft bekend gemaakt Akwasi niet te vervolgen voor zijn uitspraken op de Dam. De heren van Veronica Inside praten over deze gebeurtenis en dat Akwasi een award gewonnen heeft van FunX hiervoor. Derksen is vrij uitgesproken over alle ophef rondom Akwasi en noemt de rechtspraak ongeloofwaardig.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Johan Derksen</em>: &quot;Rechtspraak ongeloofwaardig als <em>Akwasi</em> niet vervolgd wordt&quot; (video) Johan Derksen laat zich in Veronica Inside uit over de zaak van Akwasi. Het Openbaar Ministerie heeft bekend gemaakt Akwasi niet te vervolgen voor zijn uitspraken op de Dam. De heren van Veronica Inside praten over deze gebeurtenis en dat Akwasi een award gewonnen heeft van FunX hiervoor. Derksen is vrij uitgesproken over alle ophef rondom Akwasi en noemt de rechtspraak ongeloofwaardig. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Veronica Inside zet Koning Willem-Alexander te kakken: "Is dit LuckyTV?!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen: "Rechtspraak ongeloofwaardig als Akwasi niet vervolgd wordt" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "Rechtspraak ongeloofwaardig als Akwasi niet vervolgd wordt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen