Familie Gillis: Massa is Kassa: "Met die grote zwemband blijf je zeker drijven" (video)

Familie Gillis: Massa is Kassa: "Met die grote zwemband blijf je zeker drijven" (video)

Mark neemt twee meiden mee het water op en geniet volop van het uitzicht. Ze genieten met zijn vieren van een dag varen, bier drinken en relaxen.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: &quot;Met die grote zwemband blijf je zeker drijven&quot; (video) Mark neemt twee meiden mee het water op en geniet volop van het uitzicht. Ze genieten met zijn vieren van een dag varen, bier drinken en relaxen. Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol wil trouwen, maar Peter zit dit niet zitten Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis: Massa is Kassa: "Met die grote zwemband blijf je zeker drijven" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa is Kassa: "Met die grote zwemband blijf je zeker drijven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier