The Voice Senior: Rosy Pereira zingt Many Rivers To Cross (finale)

The Voice Senior: Rosy Pereira zingt Many Rivers To Cross (finale)

Als tweede nummer in de finale van The Voice Senior zong Rosy Pereira een rustiger nummer dan de eerste, om het publiek voor de laatste keer te overtuigen. Ze zong Many Rivers to Cross, wat voor stilte in de zaal zorgde.

Bekijk het fragment van The Voice Senior in de video hieronder.

The Voice Senior is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Voice Senior</em>: Rosy Pereira zingt Many Rivers To Cross (finale) Als tweede nummer in de finale van The Voice Senior zong Rosy Pereira een rustiger nummer dan de eerste, om het publiek voor de laatste keer te overtuigen. Ze zong Many Rivers to Cross, wat voor stilte in de zaal zorgde. Bekijk het fragment van The Voice Senior in de video hieronder. The Voice Senior is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Voice Senior: Henny Thijssen zingt Laat Me Leven (Knockouts) Bekijk deze video »
The Voice :
The Voice Senior: Rosy Pereira zingt Many Rivers To Cross (finale)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice Senior: Rosy Pereira zingt Many Rivers To Cross (finale) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen