Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’

Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 september terugkijken bij Gids.tv.

Minister Stef Blok legt bij Op1 uit hoe ingewikkeld de adviezen momenteel zijn voor het reizen in verband met het coronavirus. Wonen en werken in bepaalde gebieden kan voor een nogal complexe situatie zorgen.

Blok woont in Noord-Holland, werkt in Zuid-Holland
“Ik woon in de provincie Noord-Holland en werk in de provincie Zuid-Holland”, vertelt Blok. “Ik ben een lopende code rood.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 september terugkijken bij Gids.tv. Minister Stef Blok legt bij Op1 uit hoe ingewikkeld de adviezen momenteel zijn voor het reizen in verband met het coronavirus. Wonen en werken in bepaalde gebieden kan voor een nogal complexe situatie zorgen. Bekijk ook Terugkijken: persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen van 18 september Bekijk deze video » Blok woont in Noord-Holland, werkt in Zuid-Holland“Ik woon in de provincie Noord-Holland en werk in de provincie Zuid-Holland”, vertelt Blok. “Ik ben een lopende code rood.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV