Op1 gemist? Nederland klaagt president van Syrië Assad aan

Op1 gemist? Nederland klaagt president van Syrië Assad aan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 september terugkijken bij Gids.tv.

Minister Blok schoof in Op1 aan om te praten over Assad. Nederland heeft de president van Syrië aangeklaagd wegens schending van mensenrechten.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Nederland klaagt president van Syrië Assad aan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 september terugkijken bij Gids.tv. Minister Blok schoof in Op1 aan om te praten over Assad. Nederland heeft de president van Syrië aangeklaagd wegens schending van mensenrechten. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Sybrand van Haersma Buma over de bescherming van Nederlands erfgoed Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Nederland klaagt president van Syrië Assad aan

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Nederland klaagt president van Syrië Assad aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen