Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van het satirische spelprogramma Dit Was Het Nieuws zijn presentatrice Noortje Veldhuizen en schrijver en columnist Marcel van Roosmalen te gast. Jan Jaap en PeterPresentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen elke week het nieuws van de voorafgaande week onder de satirische loep. 4 tegen 4In Dit Was het Nieuws spelen twee teams, met naast de vaste teamcaptains wekelijks wisselende BN'ers, tegen elkaar. De puntentelling is niet belangrijk, na de eerste ronde staat het altijd 4 tegen 4. Wel wordt er aan het einde een winnaar aangewezen. Dit Was Het Nieuws gemist? "Vegetariërs worden als debielen behandeld" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? "Ik plaste tot mijn 19e in bed" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van het satirische spelprogramma Dit Was Het Nieuws zijn presentatrice Noortje Veldhuizen en schrijver en columnist Marcel van Roosmalen te gast.

Jan Jaap en Peter
Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek leggen elke week het nieuws van de voorafgaande week onder de satirische loep.

4 tegen 4
In Dit Was het Nieuws spelen twee teams, met naast de vaste teamcaptains wekelijks wisselende BN'ers, tegen elkaar. De puntentelling is niet belangrijk, na de eerste ronde staat het altijd 4 tegen 4. Wel wordt er aan het einde een winnaar aangewezen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dit Was Het Nieuws
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen