Het Uur van de Wolf: De terugkeer van de Boomtown Rats gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: De terugkeer van de Boomtown Rats gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: De terugkeer van de Boomtown Rats

Het Uur van de Wolf: De terugkeer van de Boomtown Rats gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire 'De terugkeer van de Boomtown Rats' graaft regisseur Billy McGrath in de geschiedenis van de band The Boomtown Rats. Ierlands eerste, bekende punkband die hun beklag deed over de status quo van het Ierland uit de jaren 70. Een band die Ierland veranderde. Bob GeldofDe frontman van de band The Boomtown Rats, Bob Geldof, heeft een hoofdrol in deze documentaire en blikt samen met de andere bandleden, een aantal muzikale kopstukken en journalisten terug op de carrière van hem en de bandleden. ErfenisDaarnaast onderzoekt de Billy McGrath in de documentaire de muzikale en sociale erfenis van de The Boomtown Rats: niet alleen hun eigen levens veranderden, maar ook Ierland, de Ierse én Britse muziekscene.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de documentaire 'De terugkeer van de Boomtown Rats' graaft regisseur Billy McGrath in de geschiedenis van de band The Boomtown Rats. Ierlands eerste, bekende punkband die hun beklag deed over de status quo van het Ierland uit de jaren 70. Een band die Ierland veranderde.

Bob Geldof
De frontman van de band The Boomtown Rats, Bob Geldof, heeft een hoofdrol in deze documentaire en blikt samen met de andere bandleden, een aantal muzikale kopstukken en journalisten terug op de carrière van hem en de bandleden.

Erfenis
Daarnaast onderzoekt de Billy McGrath in de documentaire de muzikale en sociale erfenis van de The Boomtown Rats: niet alleen hun eigen levens veranderden, maar ook Ierland, de Ierse én Britse muziekscene.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Uur van de Wolf: De terugkeer van de Boomtown Rats gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen