Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video)

Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video)

Johan Derksen stemde een keer op Forum Voor Democratie, maar dat zal niet snel nog een keer gebeuren. “Ik ben zo teleurgesteld in het hele gedrag van Baudet, die alleen maar onzin uitslaat. Dat is zo'n verschrikkelijke ijdeltuit, die vindt zichzelf zo geweldig en geniaal.” Derksen denkt overigens dat hij het zelf als politicus geweldig zou doen. “Ik denk dat ik zo veel voorkeursstemmen krijg, ik denk dat heel Nederland op mij stemt.”

Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hieronder.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em>: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video) Johan Derksen stemde een keer op Forum Voor Democratie, maar dat zal niet snel nog een keer gebeuren. “Ik ben zo teleurgesteld in het hele gedrag van Baudet, die alleen maar onzin uitslaat. Dat is zo'n verschrikkelijke ijdeltuit, die vindt zichzelf zo geweldig en geniaal.” Derksen denkt overigens dat hij het zelf als politicus geweldig zou doen. “Ik denk dat ik zo veel voorkeursstemmen krijg, ik denk dat heel Nederland op mij stemt.” Bekijk het fragment van Veronica Inside in de video hieronder. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen: "Zoveel kutvoetbal heb ik van mijn leven nog niet gezien" (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen