Feyenoord en Ajax slaan een golfbal: "Rivaliteit blijft altijd!" (video)

Feyenoord en Ajax slaan een golfbal: "Rivaliteit blijft altijd!" (video)

Voormalig profvoetballers van Feyenoord en Ajax gaan de strijd aan op de golfbaan. Ex-profs zoals Ronald de Boer, Willem van Hanegem, Pierre van Hooijdonk en Kenneth Pérez laten zien een aardig balletje te kunnen slaan. Ze geven toe dat er altijd wat rivaliteit zal zijn tussen de mannen, dus ze doen zeker zich best om te winnen.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

<em>Feyenoord en Ajax</em> slaan een golfbal: &quot;Rivaliteit blijft altijd!&quot; (video) Voormalig profvoetballers van Feyenoord en Ajax gaan de strijd aan op de golfbaan. Ex-profs zoals Ronald de Boer, Willem van Hanegem, Pierre van Hooijdonk en Kenneth Pérez laten zien een aardig balletje te kunnen slaan. Ze geven toe dat er altijd wat rivaliteit zal zijn tussen de mannen, dus ze doen zeker zich best om te winnen. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook René van der Gijp: "Inter vinden Ajax een kutclub!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Feyenoord en Ajax slaan een golfbal: "Rivaliteit blijft altijd!" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord en Ajax slaan een golfbal: "Rivaliteit blijft altijd!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen