Nieuwsuur gemist? Kinderen zitten in thuisquarantaine door zieke moeder

Nieuwsuur gemist? Kinderen zitten in thuisquarantaine door zieke moeder

Niet alle kinderen kunnen momenteel naar school, terwijl ze zelf kerngezond zijn. Als bijvoorbeeld de moeder ziek is, is het risico op besmetting met het coronavirus te groot en kan er voor thuisquarantaine worden gekozen, zo is te zien in Nieuwsuur.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em> gemist? Kinderen zitten in thuisquarantaine door zieke moeder Niet alle kinderen kunnen momenteel naar school, terwijl ze zelf kerngezond zijn. Als bijvoorbeeld de moeder ziek is, is het risico op besmetting met het coronavirus te groot en kan er voor thuisquarantaine worden gekozen, zo is te zien in Nieuwsuur. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Zien: mondkapje weigeren? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers Bekijk deze video » Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur gemist? Kinderen zitten in thuisquarantaine door zieke moeder

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur gemist? Kinderen zitten in thuisquarantaine door zieke moeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen