Jinek gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’

Jinek gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 18 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Ilse Delange denkt dat het best lastig is voor Jeangu Macrooy om met een nieuw liedje te komen voor het Eurovisie Songfestival van 2021. Het feest ging door het coronavirus niet door, waardoor de zanger met een nieuw lied voor volgend jaar moet komen. “Ik denk dat het best pittig is om met iets te komen wat weer zo veel lading heeft. Want je werkt er toch naartoe”, aldus Ilse.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 18 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Eurovisie Songfestival 2021 gaat sowieso door: bekijk 4 scenario's (video) Bekijk deze video » Ilse Delange denkt dat het best lastig is voor Jeangu Macrooy om met een nieuw liedje te komen voor het Eurovisie Songfestival van 2021. Het feest ging door het coronavirus niet door, waardoor de zanger met een nieuw lied voor volgend jaar moet komen. “Ik denk dat het best pittig is om met iets te komen wat weer zo veel lading heeft. Want je werkt er toch naartoe”, aldus Ilse. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen