Holland's Got Talent: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano

Holland's Got Talent: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano

In Holland's Got Talent zorgt een van de deelnemers voor een bijzondere verrassing. Deze jongen heeft grote tatoeages en draagt een petje, daarom zijn de juryleden verbaasd als hij een bijzonder stuk klassieke muziek speelt op de piano. “Een meesterlijke combinatie”, aldus Angela Groothuizen.

Bekijk het fragment uit Holland's Got Talent hieronder.

Holland's Got Talent is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Holland's Got Talent gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Holland's Got Talent</em>: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano In Holland's Got Talent zorgt een van de deelnemers voor een bijzondere verrassing. Deze jongen heeft grote tatoeages en draagt een petje, daarom zijn de juryleden verbaasd als hij een bijzonder stuk klassieke muziek speelt op de piano. “Een meesterlijke combinatie”, aldus Angela Groothuizen. Bekijk het fragment uit Holland's Got Talent hieronder. Holland's Got Talent is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Holland's Got Talent gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zaterdag in Holland's Got Talent: jury ligt in een deuk om droge Geert-Jan Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Illusionist laat assistente verdwijnen met spectaculaire truc Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Holland's Got Talent: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen