Arjen Lubach: ‘Nieuw seizoen Zondag Met Lubach is vooralsnog de laatste’ (video)

Arjen Lubach: ‘Nieuw seizoen Zondag Met Lubach is vooralsnog de laatste’ (video)

Arjen Lubach schreef in zijn boek over het einde van zijn populaire programma Zondag Met Lubach, maar hij bleef een beetje vaag over wanneer het programma stopt. Bij NOS Stories geeft Lubach meer opheldering, het nieuwe seizoen lijkt echt de laatste te zijn. “Vooralsnog wel. Ik ben eigenlijk nooit geneigd om verder te denken dan een paar maanden. Ik vind het altijd heel moeilijk om dingen definitief te zeggen. Maar het lijkt er wel op.”

Bekijk het verhaal van Arjen Lubach in NOS Stories over het einde van Zondag Met Lubach in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zondag Met Lubach is vanaf zondag 20 september wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zondag Met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach: ‘Nieuw seizoen <em>Zondag Met Lubach</em> is vooralsnog de laatste’ (video) Arjen Lubach schreef in zijn boek over het einde van zijn populaire programma Zondag Met Lubach, maar hij bleef een beetje vaag over wanneer het programma stopt. Bij NOS Stories geeft Lubach meer opheldering, het nieuwe seizoen lijkt echt de laatste te zijn. “Vooralsnog wel. Ik ben eigenlijk nooit geneigd om verder te denken dan een paar maanden. Ik vind het altijd heel moeilijk om dingen definitief te zeggen. Maar het lijkt er wel op.” Bekijk het verhaal van Arjen Lubach in NOS Stories over het einde van Zondag Met Lubach in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Zondag Met Lubach is vanaf zondag 20 september wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zondag Met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Arjen Lubach over plannen na Zondag met Lubach Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek krijgt Arjen Lubach stil met vraag over huwelijksaanzoek aan vriendin (video) Bekijk deze video »
TV :
Arjen Lubach: ‘Nieuw seizoen Zondag Met Lubach is vooralsnog de laatste’ (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach: ‘Nieuw seizoen Zondag Met Lubach is vooralsnog de laatste’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen