Paradijs Canada: Kwart van alle daklozen heeft gewoon een baan (video)

Paradijs Canada: Kwart van alle daklozen heeft gewoon een baan (video)

Paradijs Canada laat Canada voor veel mensen van een nieuwe kant zien. Zo zijn er bijvoorbeeld in Vancouver veel daklozen, terwijl een kwart van de mensen die op straat leven gewoon een baan heeft. En ondertussen staan veel enorm dure huizen leeg.

Bekijk het fragment van Paradijs Canada in de video hieronder.

Paradijs Canada is elke zondag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Paradijs Canada terugkijken bij Gids.tv.

<em>Paradijs Canada</em>: Kwart van alle daklozen heeft gewoon een baan (video) Paradijs Canada laat Canada voor veel mensen van een nieuwe kant zien. Zo zijn er bijvoorbeeld in Vancouver veel daklozen, terwijl een kwart van de mensen die op straat leven gewoon een baan heeft. En ondertussen staan veel enorm dure huizen leeg. Bekijk het fragment van Paradijs Canada in de video hieronder. Paradijs Canada is elke zondag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Paradijs Canada terugkijken bij Gids.tv. Reisdocumentaire Paradijs Canada: gewelddadig einde voor Ramona Lisa Wilson Bekijk deze video »
TV :
Paradijs Canada: Kwart van alle daklozen heeft gewoon een baan (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paradijs Canada: Kwart van alle daklozen heeft gewoon een baan (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen