Angela Groothuizen in tranen door optreden in Holland's Got Talent (video)

Angela Groothuizen in tranen door optreden in Holland's Got Talent (video)

Tijdens dit emotionele optreden weet de kandidaat de jury niet alleen te raken met zijn prachtige dans optreden, maar ook met zijn verhaal. Hij is transgender, wat ervoor gezorgd heeft dat het gezin afscheid van meerdere vrienden heeft moeten nemen vanwege onbegrip. Jurylid Angela Groothuizen houdt het niet droog tijdens zijn optreden.

Bekijk de video van RTL hieronder. Holland's Got Talent zie je zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4.

Angela Groothuizen in tranen door optreden in <em>Holland's Got Talent</em> (video) Tijdens dit emotionele optreden weet de kandidaat de jury niet alleen te raken met zijn prachtige dans optreden, maar ook met zijn verhaal. Hij is transgender, wat ervoor gezorgd heeft dat het gezin afscheid van meerdere vrienden heeft moeten nemen vanwege onbegrip. Jurylid Angela Groothuizen houdt het niet droog tijdens zijn optreden. Bekijk de video van RTL hieronder. Holland's Got Talent zie je zaterdag om 20.00 uur bij RTL 4. Bekijk ook Holland's Got Talent: Stoere vent met tattoos speelt klassieke muziek op piano Bekijk deze video »
TV :
Angela Groothuizen in tranen door optreden in Holland's Got Talent (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela Groothuizen in tranen door optreden in Holland's Got Talent (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen