Geert Wilders woest: ‘Ik wel vervolgd en Akwasi niet?!’ (video)

Geert Wilders woest: ‘Ik wel vervolgd en Akwasi niet?!’ (video)

PVV-leider Geert Wilders haalt tijdens de Algemene Beschouwingen uit naar de in zijn ogen corrupte rechtsstaat. Hij vindt het bizar dat hij zes jaar lang in de rechtbank moet verschijnen vanwege een uitspraak, terwijl rapper Akwasi niet vervolgd wordt voor zijn uitspraken op de Dam. Mark Rutte geeft reactie.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Geert Wilders</em> woest: ‘Ik wel vervolgd en Akwasi niet?!’ (video) PVV-leider Geert Wilders haalt tijdens de Algemene Beschouwingen uit naar de in zijn ogen corrupte rechtsstaat. Hij vindt het bizar dat hij zes jaar lang in de rechtbank moet verschijnen vanwege een uitspraak, terwijl rapper Akwasi niet vervolgd wordt voor zijn uitspraken op de Dam. Mark Rutte geeft reactie. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Geert Wilders pakte Mark Rutte hard aan: "Hij zet de boel op scherp" Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders woest: ‘Ik wel vervolgd en Akwasi niet?!’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders woest: ‘Ik wel vervolgd en Akwasi niet?!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen