Britt en Wilfred redden schaap van de dood: "Ik injecteer liever niks" (video)

Britt en Wilfred redden schaap van de dood: "Ik injecteer liever niks" (video)

Wilfred Genee doet samen met Britt Dekker mee aan het programma Het hek van de dam, waarin ze samen schapen moeten hoeden. Tijdens deze lange wandeling door Groningen worden zij begeleid door herder Nico. Als een schaap ziek op de grond ligt na het eten van een giftige plant moet het duo in actie komen. Wat blijkt: presentator Wilfred heeft een verborgen talent als schaapherder.

Bekijk de video van SBS6 hieronder.

<em>Britt en Wilfred</em> redden schaap van de dood: &quot;Ik injecteer liever niks&quot; (video) Wilfred Genee doet samen met Britt Dekker mee aan het programma Het hek van de dam, waarin ze samen schapen moeten hoeden. Tijdens deze lange wandeling door Groningen worden zij begeleid door herder Nico. Als een schaap ziek op de grond ligt na het eten van een giftige plant moet het duo in actie komen. Wat blijkt: presentator Wilfred heeft een verborgen talent als schaapherder. Bekijk de video van SBS6 hieronder. Bekijk ook Zien: Britt Dekker haalt uit naar 'aquarium Akwasi' op Twitter Bekijk deze video »
TV :
Britt en Wilfred redden schaap van de dood: "Ik injecteer liever niks" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britt en Wilfred redden schaap van de dood: "Ik injecteer liever niks" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen