Zien: vliegtuigen van Defensie verliezen olie op woonwijken: "Alles zit onder!"

Zien: vliegtuigen van Defensie verliezen olie op woonwijken: "Alles zit onder!"

"Ik dacht dat het begon te regenen, maar er bleek geen wolkje aan de lucht te zijn. Militaire vliegtuigen zijn hier over gevlogen, heel laag. De olie is zo groot, het kan haast niet anders dan dat het uit een van die vliegtuigen gekomen is." Diverse vliegtuigen van Defensie zijn ontzettend laag over woonwijken in Noord-Holland gevlogen en hebben een lading olie verloren. Hoe dit kan gebeuren is nog niet duidelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>vliegtuigen van Defensie</em> verliezen olie op woonwijken: &quot;Alles zit onder!&quot; "Ik dacht dat het begon te regenen, maar er bleek geen wolkje aan de lucht te zijn. Militaire vliegtuigen zijn hier over gevlogen, heel laag. De olie is zo groot, het kan haast niet anders dan dat het uit een van die vliegtuigen gekomen is." Diverse vliegtuigen van Defensie zijn ontzettend laag over woonwijken in Noord-Holland gevlogen en hebben een lading olie verloren. Hoe dit kan gebeuren is nog niet duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. :[video:videos](ids:"249352" title:"Bekijk ook")
Nieuws :
Zien: vliegtuigen van Defensie verliezen olie op woonwijken: "Alles zit onder!"

:[video:videos](ids:"249352" title:"Bekijk ook")
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vliegtuigen van Defensie verliezen olie op woonwijken: "Alles zit onder!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen