Het Hek van de Dam gemist? "Schapen lopen net zo hard weg als kijkers SBS6"

Het Hek van de Dam gemist? "Schapen lopen net zo hard weg als kijkers SBS6"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Het Hek van de Dam op vrijdag 18 september. Je kunt hier ook de hele Het Hek van de Dam-uitzending van 18 september terugkijken.

Wilfred Genee en Britt Dekker waren vrijdag aan de beurt in het programma Het Hek van de Dam. De presentator van Veronica Inside kan het niet laten om zijn eigen nestje even te bevuilen: "Deze schapen lopen net zo hard weg als de kijkers van SBS6!"

<em>Het Hek van de Dam</em> gemist? &quot;Schapen lopen net zo hard weg als kijkers SBS6&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Het Hek van de Dam op vrijdag 18 september. Je kunt hier ook de hele Het Hek van de Dam-uitzending van 18 september terugkijken. Wilfred Genee en Britt Dekker waren vrijdag aan de beurt in het programma Het Hek van de Dam. De presentator van Veronica Inside kan het niet laten om zijn eigen nestje even te bevuilen: "Deze schapen lopen net zo hard weg als de kijkers van SBS6!" Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Het Hek van de de Dam terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Het Hek van de Dam gemist? "Schapen lopen net zo hard weg als kijkers SBS6"

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Het Hek van de de Dam terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Hek van de Dam gemist? "Schapen lopen net zo hard weg als kijkers SBS6" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen