Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside

Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Het Hek van de Dam op vrijdag 18 september. Je kunt hier ook de hele Het Hek van de Dam-uitzending van 18 september terugkijken.

Wilfred Genee en Britt Dekker waren vrijdag aan de beurt in het programma Het Hek van de Dam. Hij blikt terug op de rel van afgelopen zomer, toen Johan Derksen en René van der Gijp niet meer door wilde met de presentator.

<em>Het Hek van de Dam</em>: Wilfred Genee openhartig over rel <em>Veronica Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Het Hek van de Dam op vrijdag 18 september. Je kunt hier ook de hele Het Hek van de Dam-uitzending van 18 september terugkijken. Wilfred Genee en Britt Dekker waren vrijdag aan de beurt in het programma Het Hek van de Dam. Hij blikt terug op de rel van afgelopen zomer, toen Johan Derksen en René van der Gijp niet meer door wilde met de presentator. Vooral Genee kreeg genadeloze kritiek na de uitzending over rascisme: "Mensen waren een beetje boos. Ik had die uitzending wel wat minder gas kunnen geven, maar ik heb geprobeerd alles goed te doen." LeerzaamHet escaleerde enorm, maar het was ook ongelofelijk leerzaam voor Wilfred: "Je staat nu een beetje aan de andere kant. Het is ook best leerzaam om te weten welke mensen je in het vak kan vertrouwen." Hij doet een boekje open over zijn oud-collega Carlo Boszhard: "Hij belde mij vlak na de uitzending: Geweldig gedaan! Een week later schrijft hij in zijn column in de Televizier: Hij was de koers helemaal kwijt!" Bekijk ook Jinek gemist? Wim Kieft vond terugkeer Veronica Inside ‘een beetje moeizaam’ Bekijk deze video » Wilfred Genee laat Jeroen van der Boom bij studio staan na vete: 'Net te laat' (video) Bekijk deze video » BrittBritt Dekker blikt terug op de tijd dat zij in de Playboy kwam: "Ik was zo jong, daar heb ik achteraf wel een beetje spijt van." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Het Hek van de de Dam terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside

Vooral Genee kreeg genadeloze kritiek na de uitzending over rascisme: "Mensen waren een beetje boos. Ik had die uitzending wel wat minder gas kunnen geven, maar ik heb geprobeerd alles goed te doen."

Leerzaam
Het escaleerde enorm, maar het was ook ongelofelijk leerzaam voor Wilfred: "Je staat nu een beetje aan de andere kant. Het is ook best leerzaam om te weten welke mensen je in het vak kan vertrouwen."

Hij doet een boekje open over zijn oud-collega Carlo Boszhard: "Hij belde mij vlak na de uitzending: Geweldig gedaan! Een week later schrijft hij in zijn column in de Televizier: Hij was de koers helemaal kwijt!"

Britt
Britt Dekker blikt terug op de tijd dat zij in de Playboy kwam: "Ik was zo jong, daar heb ik achteraf wel een beetje spijt van."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Het Hek van de de Dam terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen