Filmtip: Independence Day zie je vanavond op Veronica (trailer)

Filmtip: Independence Day zie je vanavond op Veronica (trailer)

Independence Day met Will Smith en Jeff Goldblum zie je zaterdag (19 september) om 20.00 uur op Veronica.

Filmtip: <em>Independence Day</em> zie je vanavond op Veronica (trailer) Independence Day met Will Smith en Jeff Goldblum zie je zaterdag (19 september) om 20.00 uur op Veronica. Het is 2 juli, twee dagen voor Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten. Plotseling komt het hele land plat te liggen: alle computer-, telefoon-, radio- en satellietverbindingen vallen weg. Het is de voorbode voor een enorme ramp, want er verschijnen opeens grote schaduwen boven Amerika, veroorzaakt door gigantische ruimteschepen. Er ontstaat een waar pandemonium, want een groot deel van de bevolking raakt volledig in paniek. Steven Hiller (Smith) probeert het hoofd koel te houden. Independence Day (1996) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 19 september om 20.00 uur te zien op Veronica. Bekijk ook Zien: Jada Pinkett Smith en Will Smith open over Jada’s affaire met August Alsina Bekijk deze video » Reünie The Fresh Prince of Bel-Air: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Independence Day zie je vanavond op Veronica (trailer)

Het is 2 juli, twee dagen voor Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten. Plotseling komt het hele land plat te liggen: alle computer-, telefoon-, radio- en satellietverbindingen vallen weg. Het is de voorbode voor een enorme ramp, want er verschijnen opeens grote schaduwen boven Amerika, veroorzaakt door gigantische ruimteschepen. Er ontstaat een waar pandemonium, want een groot deel van de bevolking raakt volledig in paniek. Steven Hiller (Smith) probeert het hoofd koel te houden.

Independence Day (1996) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 19 september om 20.00 uur te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Independence Day zie je vanavond op Veronica (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen