Rachel Hazes geen zin in toenadering met Monique Westenberg: "Goed zo"

Rachel Hazes geen zin in toenadering met Monique Westenberg: "Goed zo"

Dat Rachel Hazes niet de beste vriendinnen is met schoondochter Monique Westenberg is geen geheim, en dat is overigens wederzijds.

De schoonmoeder en schoondochter gaan dan ook geen toenadering zoeken: "Nee, helemaal niet. Het is toch goed zo? Ze hebben het hardstikke fijn samen."

<em>Rachel Hazes</em> geen zin in toenadering met <em>Monique Westenberg</em>: &quot;Goed zo&quot; Dat Rachel Hazes niet de beste vriendinnen is met schoondochter Monique Westenberg is geen geheim, en dat is overigens wederzijds. De schoonmoeder en schoondochter gaan dan ook geen toenadering zoeken: "Nee, helemaal niet. Het is toch goed zo? Ze hebben het hardstikke fijn samen." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Monique Westenberg plant geen verzoening met Rachel Hazes: ‘Absoluut niet’ (video) Bekijk deze video » Zien: Rachel Hazes heeft heerlijk vriendinnendag (video) Bekijk deze video »
Show :
Rachel Hazes geen zin in toenadering met Monique Westenberg: "Goed zo"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes geen zin in toenadering met Monique Westenberg: "Goed zo" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen