Bekijk de trailer van The Boys in the Band (30 september op Netflix)

Bekijk de trailer van The Boys in the Band (30 september op Netflix)

Ryan Murphy is terug op Netflix met de nieuwe film The Boys in the Band. De gehele Broadway-cast van de musicalversie is in deze film te zien, aangevuld met steracteurs Jim Parsons, Zachary Quinto en Matt Bomer.

Bekijk de trailer van <em>The Boys in the Band</em> (30 september op Netflix) Ryan Murphy is terug op Netflix met de nieuwe film The Boys in the Band. De gehele Broadway-cast van de musicalversie is in deze film te zien, aangevuld met steracteurs Jim Parsons, Zachary Quinto en Matt Bomer. Bekijk de trailer hierboven. The Boys in the Band is vanaf 30 september te zien op Netflix. Bekijk hier waar je The Boys in the Band kunt streamen. Bekijk ook Bekijk trailer Emily in Paris (vanaf 2 oktober te zien op Netflix) Bekijk deze video » Zien: in Song Exploder vertellen wereldsterren hoe hun liedjes tot stand kwamen Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van The Boys in the Band (30 september op Netflix)

Bekijk de trailer hierboven. The Boys in the Band is vanaf 30 september te zien op Netflix. Bekijk hier waar je The Boys in the Band kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van The Boys in the Band (30 september op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV