Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20

Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20

Tadej Pogacar heeft de twintigste etappe van de Tour de France gewonnen. De Sloveen van team UAE-Emirates won de tijdrit van de grote favorieten Tom Dumoulin (2e) en Primoz Roglic (5e). De Sloveen pakt ook de gele trui en de eindoverwinning.

<em>Tour de France</em>: bekijk de samenvatting van <em>etappe 20</em> Tadej Pogacar heeft de twintigste etappe van de Tour de France gewonnen. De Sloveen van team UAE-Emirates won de tijdrit van de grote favorieten Tom Dumoulin (2e) en Primoz Roglic (5e). De Sloveen pakt ook de gele trui en de eindoverwinning. Richie Porte werd knap derde, net voor de alleskunner Wout van Aert (4e). Het algemeen klassement is dus beslist in het voordeel van Pogacar, die naast het geel ook de bollen en het wit pakt. Bekijk de samenvatting van etappe 20 hierboven.
Wielrennen :
Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20

Richie Porte werd knap derde, net voor de alleskunner Wout van Aert (4e). Het algemeen klassement is dus beslist in het voordeel van Pogacar, die naast het geel ook de bollen en het wit pakt.

Bekijk de samenvatting van etappe 20 hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen