Sylvie Meis heeft sprookjeshuwelijk met Niclas Castello, bekijk de beelden

Sylvie Meis heeft sprookjeshuwelijk met Niclas Castello, bekijk de beelden

Shownieuws was ook bij het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello. Weliswaar buiten het terrein en paraat met een hoge ladder, maar toch zijn er mooie beelden gemaakt van de ochtend. Zo was Sylvie te zien op het balkon met haar assistente en Niclas aan het ontbijt met de gasten.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws.

<em>Sylvie Meis</em> heeft sprookjeshuwelijk met <em>Niclas Castello</em>, bekijk de beelden Shownieuws was ook bij het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello. Weliswaar buiten het terrein en paraat met een hoge ladder, maar toch zijn er mooie beelden gemaakt van de ochtend. Zo was Sylvie te zien op het balkon met haar assistente en Niclas aan het ontbijt met de gasten. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws. Bekijk ook Gordon: "Ik ben van Tinder afgegooid, want werd verdacht van fraude!" (video) Bekijk deze video » Zien: Eerste beelden van bruiloft Sylvie Meis en Niclas (video) Bekijk deze video » Zien: Trouwerij Sylvie Meis en Niclas Castello vastgelegd, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Sylvie Meis heeft sprookjeshuwelijk met Niclas Castello, bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis heeft sprookjeshuwelijk met Niclas Castello, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen