Vakbonden boos over uitblijven zorgbonus: 'Juist nu de besmettingen toenemen kunnen we dit niet gebuiken!'

Vakbonden boos over uitblijven zorgbonus: 'Juist nu de besmettingen toenemen kunnen we dit niet gebuiken!'

De vakbonden zijn op zijn zachtst gezegd ontevreden met de beslissing van de overheid over de zorgbonus. De keuze om onderscheid te maken tussen welke medewerkers wel en niet in aanmerking komen, valt verkeerd.

Toenemende besmettingen
''Juist nu het er weer om gaat spannen, is gedoe en chagrijn in ziekenhuizen echt het laatste wat we kunnen gebruiken. We hebben alle medewerkers heel gemotiveerd nodig,'' vertelt Ad Melkert van de Vereniging van Ziekenhuizen.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Vakbonden</em> boos over uitblijven zorgbonus: 'Juist nu de besmettingen toenemen kunnen we dit niet gebuiken!' De vakbonden zijn op zijn zachtst gezegd ontevreden met de beslissing van de overheid over de zorgbonus. De keuze om onderscheid te maken tussen welke medewerkers wel en niet in aanmerking komen, valt verkeerd. Toenemende besmettingen''Juist nu het er weer om gaat spannen, is gedoe en chagrijn in ziekenhuizen echt het laatste wat we kunnen gebruiken. We hebben alle medewerkers heel gemotiveerd nodig,'' vertelt Ad Melkert van de Vereniging van Ziekenhuizen. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Zien: vliegtuigen van Defensie verliezen olie op woonwijken: "Alles zit onder!" Bekijk deze video » Zien: zeldzame grote baleinwalvis gespot voor kust van Nederland Bekijk deze video » Zorgmedewerkers woedend over uitblijven zorgbonus: 'Een klap in het gezicht!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vakbonden boos over uitblijven zorgbonus: 'Juist nu de besmettingen toenemen kunnen we dit niet gebuiken!'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vakbonden boos over uitblijven zorgbonus: 'Juist nu de besmettingen toenemen kunnen we dit niet gebuiken!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen