De Jacht op Goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Jacht op Goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: De Jacht op Goud

De Jacht op Goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaire volgt Annette van Trigt vierspanrijder IJsbrand Chardon en zijn zoon Bram op weg naar de Wereldruiterspelen in 2018. MentaliteitVlak voor de Wereldkampioenschappen in Tryon, 2018 in South Carolina wint IJsbrand Chardon het CHIO in Aken. De gelouterde menner beschikt over toppaarden met de juiste mentaliteit. Chaotisch'De Jacht op Goud' in Amerika is begonnen. Het wordt 'de dood of de gladiolen' tijdens een WK dat geteisterd wordt door de dreiging van een orkaan, een chaotische organisatie, helse temperaturen en de opkomst van zijn zoon Bram. Moordende concurrentieHoe houd je 5 paarden gezond en fit voor een dergelijk zwaar kampioenschap in een moordende concurrentie? Annette van Trigt volgde de voorbereidingen én het WK in de Verenigde Staten.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze documentaire volgt Annette van Trigt vierspanrijder IJsbrand Chardon en zijn zoon Bram op weg naar de Wereldruiterspelen in 2018.

Mentaliteit
Vlak voor de Wereldkampioenschappen in Tryon, 2018 in South Carolina wint IJsbrand Chardon het CHIO in Aken. De gelouterde menner beschikt over toppaarden met de juiste mentaliteit.

Chaotisch
'De Jacht op Goud' in Amerika is begonnen. Het wordt 'de dood of de gladiolen' tijdens een WK dat geteisterd wordt door de dreiging van een orkaan, een chaotische organisatie, helse temperaturen en de opkomst van zijn zoon Bram.

Moordende concurrentie
Hoe houd je 5 paarden gezond en fit voor een dergelijk zwaar kampioenschap in een moordende concurrentie? Annette van Trigt volgde de voorbereidingen én het WK in de Verenigde Staten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Jacht op Goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen