All Stars & Zonen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

All Stars & Zonen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: All Stars & Zonen

All Stars & Zonen gemist? Bekijk hier de hele uitzending De comedyserie All Stars keert vanaf vanavond na 19 jaar terug op tv onder de titel 'All Stars & Zonen', waarin de hoofdrolspelers van toen ouder zijn geworden. De nieuwe afleveringen zijn elke zondag om 21:55 uur te zien op NPO 3. ActeursActeurs als Thomas Acda, Peter Paul Muller, Kasper van Kooten, Isa Hoes en Danny de Munk keren terug. De personages die zij spelen staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal. WanbeleidV.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny, gespeeld door Daniel Boissevain, op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De comedyserie All Stars keert vanaf vanavond na 19 jaar terug op tv onder de titel 'All Stars & Zonen', waarin de hoofdrolspelers van toen ouder zijn geworden. De nieuwe afleveringen zijn elke zondag om 21:55 uur te zien op NPO 3.

Acteurs
Acteurs als Thomas Acda, Peter Paul Muller, Kasper van Kooten, Isa Hoes en Danny de Munk keren terug. De personages die zij spelen staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal.

Wanbeleid
V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny, gespeeld door Daniel Boissevain, op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op All Stars & Zonen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen