Niks te melden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niks te melden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Niks te melden

Niks te melden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe Nederlandse comedyserie Niks te Melden wacht iedereen op de actie die nooit komt. Het levert bizarre, grappige, onnavolgbare gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Elke zondag rond 22:30 uur op NPO 3. AgentenIn hun verveling zijn twee politieagenten die veel tijd doorbrengen in een auto tot elkaar veroordeeld. Datzelfde geldt voor twee agentes in een verdacht rustige meldkamer en drie criminelen die opzichtig onzichtbaar proberen te blijven. Theo MaassenDe hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Theo Maassen, Jelka van Houten en Henry van Loon. Niks te Melden is een bewerking van de Australische serie No Activity. BedreigingenIn deze eerste aflevering zitten agenten De Jong en Meijer op de uitkijk en hebben discussies over vragen als 'Hoe trekken Siamese tweelingen zich af?'. Criminelen Jur en Johnny oefenen ondertussen hun nieuwe bedreigingen op elkaar.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de nieuwe Nederlandse comedyserie Niks te Melden wacht iedereen op de actie die nooit komt. Het levert bizarre, grappige, onnavolgbare gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Elke zondag rond 22:30 uur op NPO 3.

Agenten
In hun verveling zijn twee politieagenten die veel tijd doorbrengen in een auto tot elkaar veroordeeld. Datzelfde geldt voor twee agentes in een verdacht rustige meldkamer en drie criminelen die opzichtig onzichtbaar proberen te blijven.

Theo Maassen
De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Theo Maassen, Jelka van Houten en Henry van Loon. Niks te Melden is een bewerking van de Australische serie No Activity.

Bedreigingen
In deze eerste aflevering zitten agenten De Jong en Meijer op de uitkijk en hebben discussies over vragen als 'Hoe trekken Siamese tweelingen zich af?'. Criminelen Jur en Johnny oefenen ondertussen hun nieuwe bedreigingen op elkaar.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Niks te melden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen