Tour De France etappe 20: bekijk de nabeschouwing met Thijs Zonneveld

Tour De France etappe 20: bekijk de nabeschouwing met Thijs Zonneveld

Bekijk hier de nabeschouwing van de 20e etappe van de Tour de France met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam. Primoz Roglic is zijn leidende positie in het algemeen klassement zaterdag (19 september) kwijtgeraakt aan zijn landgenoot Tadej Pogacar. De Sloveense kopman van Jumbo-Visma verloor zijn gele trui in een zenuwslopende klimtijdrit.

Bekijk de video van AD In Het Wiel hieronder:

<em>Tour De France</em> etappe 20: bekijk de nabeschouwing met <em>Thijs Zonneveld</em> Bekijk hier de nabeschouwing van de 20e etappe van de Tour de France met Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam. Primoz Roglic is zijn leidende positie in het algemeen klassement zaterdag (19 september) kwijtgeraakt aan zijn landgenoot Tadej Pogacar. De Sloveense kopman van Jumbo-Visma verloor zijn gele trui in een zenuwslopende klimtijdrit. Bekijk de video van AD In Het Wiel hieronder: Bekijk ook Zien: Tadej Pogacar wint laatste tijdrit en wint Tour de France 2020 Bekijk deze video » Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour De France etappe 20: bekijk de nabeschouwing met Thijs Zonneveld

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour De France etappe 20: bekijk de nabeschouwing met Thijs Zonneveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen