Bosbrand Bergeijk: bekijk hier de beelden (video)

Bosbrand Bergeijk: bekijk hier de beelden (video)

In de nacht van zaterdag op zondag is om 03.00 uur een bosbrand uitgebroken in het buitengebied van Begeijk. De brandweer heeft het vuur rond 06.00 uur onder controle gekregen. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet duidelijk. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder:

<em>Bosbrand Bergeijk</em>: bekijk hier de beelden (video) In de nacht van zaterdag op zondag is om 03.00 uur een bosbrand uitgebroken in het buitengebied van Begeijk. De brandweer heeft het vuur rond 06.00 uur onder controle gekregen. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet duidelijk. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Vakbonden boos over uitblijven zorgbonus: 'Juist nu de besmettingen toenemen kunnen we dit niet gebuiken!' Bekijk deze video » Grote brand verwoest kringloopwinkel in Amsterdam, bekijk heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bosbrand Bergeijk: bekijk hier de beelden (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bosbrand Bergeijk: bekijk hier de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen