Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video)

Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 19 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 19 september terugkijken.

Peter Pannekoek doet in deze video van Dit Was Het Nieuws een opvallende uitspraak: "Ik ga op Forum voor Democratie stemmen." Vervolgens wordt een campagnefilmpje van FvD op de hak genomen.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> gemist? Peter Pannekoek neemt <em>FvD</em> op de hak (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 19 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 19 september terugkijken. Peter Pannekoek doet in deze video van Dit Was Het Nieuws een opvallende uitspraak: "Ik ga op Forum voor Democratie stemmen." Vervolgens wordt een campagnefilmpje van FvD op de hak genomen. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws gemist? "Vegetariërs worden als debielen behandeld" Bekijk deze video » Zien: Harm Edens danst in string tijdens Dit Was Het Nieuws (video) Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen