Staatssecretaris Vijlbrief in WNL Op Zondag: "Er komt een vliegtaks" (video)

Staatssecretaris Vijlbrief in WNL Op Zondag: "Er komt een vliegtaks" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Volgens staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën komt de vliegtaks er toch. Dit ondanks de coronacrisis. Dat zegt de staatssecretaris in WNL op Zondag: "Voor de coronacrisis is de vliegtaks al behandeld in de Tweede Kamer. Daar was grote steun voor deze vliegbelasting. In het najaar kijken we wanneer het een logisch moment is om de vliegtaks in te voeren."

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Staatssecretaris Vijlbrief in <em>WNL Op Zondag</em>: &quot;Er komt een <em>vliegtaks</em>&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Volgens staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën komt de vliegtaks er toch. Dit ondanks de coronacrisis. Dat zegt de staatssecretaris in WNL op Zondag: "Voor de coronacrisis is de vliegtaks al behandeld in de Tweede Kamer. Daar was grote steun voor deze vliegbelasting. In het najaar kijken we wanneer het een logisch moment is om de vliegtaks in te voeren." Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WNL Op Zondag gemist? Hans de Boer over C02-taks: "Onverstandig" Bekijk deze video » WNL Op Zondag gemist? "Bedrijven willen testcapaciteit vergroten." Bekijk deze video »
Nieuws :
Staatssecretaris Vijlbrief in WNL Op Zondag: "Er komt een vliegtaks" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Staatssecretaris Vijlbrief in WNL Op Zondag: "Er komt een vliegtaks" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen