Ontroerende beelden van Pogacar na etappewinst Tour de France (video)

Ontroerende beelden van Pogacar na etappewinst Tour de France (video)

Tadej Pogacar kan nog niet geloven dat hij heel dichtbij de winst van de Tour de France 2020 is. "Ik geloof dat ik droom, ik kan het niet geloven", zei hij meteen na afloop. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik ben trots op het team. Dit was een droom en dit hebben we met z’n allen bereikt."

Bekijk de beelden van Eurosport Nederland hieronder:

<em>Ontroerende beelden</em> van Pogacar na etappewinst <em>Tour de France</em> (video) Tadej Pogacar kan nog niet geloven dat hij heel dichtbij de winst van de Tour de France 2020 is. "Ik geloof dat ik droom, ik kan het niet geloven", zei hij meteen na afloop. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik ben trots op het team. Dit was een droom en dit hebben we met z’n allen bereikt." Bekijk de beelden van Eurosport Nederland hieronder: Bekijk ook Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20 Bekijk deze video » Vooruitblik laatste Etappe Tour de France 2020 met Thijs Zonneveld (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Ontroerende beelden van Pogacar na etappewinst Tour de France (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende beelden van Pogacar na etappewinst Tour de France (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen