NOS Jeugdjournaal: indringende verhalen over pesten (video)

NOS Jeugdjournaal: indringende verhalen over pesten (video)

"Ik dacht altijd dat het aan mij lag. Ik vertrouwde niemand meer". Dat zegt Amy van 14. Ze is jarenlang gepest en is zo dapper om daar in het NOS Jeugdjournaal over te vertellen. En ze is niet de enige. Ook Hans, Nikita en Mirelle durven te praten over wat hen is overkomen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder:

<em>NOS Jeugdjournaal</em>: indringende verhalen over <em>pesten</em> (video) "Ik dacht altijd dat het aan mij lag. Ik vertrouwde niemand meer". Dat zegt Amy van 14. Ze is jarenlang gepest en is zo dapper om daar in het NOS Jeugdjournaal over te vertellen. En ze is niet de enige. Ook Hans, Nikita en Mirelle durven te praten over wat hen is overkomen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook Kinderen op Vlieland blij met nieuwe boot: veel sneller op school (video) Bekijk deze video » Geen school meer voor kinderen in Kenia: "Kinderen lopen nu ver achter" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Jeugdjournaal: indringende verhalen over pesten (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal: indringende verhalen over pesten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen