WNL Op Zondag gemist? Staatssecretaris Hans Vijlbrief over de BIK (video)

WNL Op Zondag gemist? Staatssecretaris Hans Vijlbrief over de BIK (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Volgens staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën is de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) inmiddels zover uitgewerkt dat het wetsvoorstel naar de Raad van State kan om beoordeeld te worden. Dat zegt de staatssecretaris in WNL op Zondag van zondag 20 september.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? <em>Staatssecretaris Hans Vijlbrief</em> over de BIK (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Volgens staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën is de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) inmiddels zover uitgewerkt dat het wetsvoorstel naar de Raad van State kan om beoordeeld te worden. Dat zegt de staatssecretaris in WNL op Zondag van zondag 20 september. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WNL Op Zondag gemist? Hans de Boer over C02-taks: "Onverstandig" Bekijk deze video » WNL Op Zondag gemist? "Bedrijven willen testcapaciteit vergroten." Bekijk deze video » Volgens staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën is de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) inmiddels zover uitgewerkt dat het wetsvoorstel naar de Raad van State kan om beoordeeld te worden. Dat zegt de staatssecretaris in WNL op Zondag op NPO 1.
Nieuws :
WNL Op Zondag gemist? Staatssecretaris Hans Vijlbrief over de BIK (video)

Volgens staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën is de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) inmiddels zover uitgewerkt dat het wetsvoorstel naar de Raad van State kan om beoordeeld te worden. Dat zegt de staatssecretaris in WNL op Zondag op NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag gemist? Staatssecretaris Hans Vijlbrief over de BIK (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen