Beelden vanuit auto UAE tijdens de onwaarschijnlijke tijdrit van Pogacar

Beelden vanuit auto UAE tijdens de onwaarschijnlijke tijdrit van Pogacar

In deze video van Eurosport Nederland zie je hoe het eruit zag in de auto van UAE tijdens de voorlaatste etappe van de Tour de France 2020. De 21-jarige Sloveen Pogacar versloeg in een rechtsreeks duel zijn oudere landgenoot Roglic, wint de tijdrit en ging er op het laatste moment met de eindzege vandoor.

Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder:

Beelden vanuit auto UAE tijdens de <em>onwaarschijnlijke tijdrit</em> van Pogacar In deze video van Eurosport Nederland zie je hoe het eruit zag in de auto van UAE tijdens de voorlaatste etappe van de Tour de France 2020. De 21-jarige Sloveen Pogacar versloeg in een rechtsreeks duel zijn oudere landgenoot Roglic, wint de tijdrit en ging er op het laatste moment met de eindzege vandoor. Bekijk de video van Eurosport Nederland hieronder: Bekijk ook Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 20 Bekijk deze video » Vooruitblik laatste Etappe Tour de France 2020 met Thijs Zonneveld (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Beelden vanuit auto UAE tijdens de onwaarschijnlijke tijdrit van Pogacar

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beelden vanuit auto UAE tijdens de onwaarschijnlijke tijdrit van Pogacar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen