Ruud Gullit mist belangrijke naam bij bondscoaches: "Waarom is hij niet gebeld?"

Ruud Gullit mist belangrijke naam bij bondscoaches: "Waarom is hij niet gebeld?"

Ruud Gullit is verbaast over de manier waarop de KNVB is omgegaan met de keuze van de bondscoach: "Er werden veel kandidaten genoemd, maar ze hebben de mensen niet geïnterviewd. Je kunt Frank Rijkaard wel kiezen, maar iedereen weet dat 'ie het niet doet. Nog zoiets: Louis van Gaal. Waarom is hij niet gebeld?"

Ruud Gullit mist belangrijke naam bij <em>bondscoaches</em>: &quot;Waarom is hij niet gebeld?&quot; Ruud Gullit is verbaast over de manier waarop de KNVB is omgegaan met de keuze van de bondscoach: "Er werden veel kandidaten genoemd, maar ze hebben de mensen niet geïnterviewd. Je kunt Frank Rijkaard wel kiezen, maar iedereen weet dat 'ie het niet doet. Nog zoiets: Louis van Gaal. Waarom is hij niet gebeld?" Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven. Bekijk ook Ruud Gullit over Ronald Koeman: "Hij had clausule in contract om naar Barcelona te kunnen gaan" (video) Bekijk deze video » René van der Gijp over Ruud Gullit: "Was een fenomeen bij AC Milan" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Ruud Gullit mist belangrijke naam bij bondscoaches: "Waarom is hij niet gebeld?"

Bekijk de video van Ziggo Sport hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruud Gullit mist belangrijke naam bij bondscoaches: "Waarom is hij niet gebeld?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen