Gedragsexpert over coronavirus: "We moeten het weer serieus gaan nemen"

Gedragsexpert over coronavirus: "We moeten het weer serieus gaan nemen"

De coronabesmettingen lopen weer flink op en dit komt volgens het kabinet vooral doordat we ons minder goed aan de coronaregels zijn gaan houden. Hoogleraar en gedragsexpert Benjamin van Rooij roept de regering op tot duidelijker taal: "Slechts twintig procent van de mensen houdt zich er op straat nog aan, De naleving moet echt beter, maar de maatregelen mogen ook strenger."

Gedragsexpert over <em>coronavirus</em>: &quot;We moeten het weer serieus gaan nemen&quot; De coronabesmettingen lopen weer flink op en dit komt volgens het kabinet vooral doordat we ons minder goed aan de coronaregels zijn gaan houden. Hoogleraar en gedragsexpert Benjamin van Rooij roept de regering op tot duidelijker taal: "Slechts twintig procent van de mensen houdt zich er op straat nog aan, De naleving moet echt beter, maar de maatregelen mogen ook strenger." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Gedragsexpert over coronavirus: "We moeten het weer serieus gaan nemen"

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gedragsexpert over coronavirus: "We moeten het weer serieus gaan nemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen