Zien: Sam Bennett wint slotetappe in Parijs, Tadej Pogacar wint Tour

Zien: Sam Bennett wint slotetappe in Parijs, Tadej Pogacar wint Tour

Sam Bennett heeft de laatste etappe van de Tour de France 2020 gewonnen. De Ier met Belgische roots won al eerder een etappe en wint ook het puntenklassement.

Zien: <em>Sam Bennett</em> wint slotetappe in Parijs, <em>Tadej Pogacar</em> wint Tour Sam Bennett heeft de laatste etappe van de Tour de France 2020 gewonnen. De Ier met Belgische roots won al eerder een etappe en wint ook het puntenklassement. Tadej Pogacar is na vandaag ook officieel de winnaar van de "Tour van 20". De Sloveen vloog gisteren in de slotetappe over het asfalt en pakt daarmee het geel. Primoz Roglic wordt tweede, Tom Dumoulin is de beste Nederlander op de zevende plaats. Bekijk de laatste meters van de etappe hierboven. Bekijk ook Lieuwe Westra: "Finishen in Parijs geen uitgemaakte zaak" (video) Bekijk deze video » Zien: Sam Bennett wint slotetappe in Parijs, Tadej Pogacar wint Tour Bekijk deze video » Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium Bekijk deze video » Zien: Sam Bennett pakt groene trui in Tour de France 2020 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Sam Bennett wint slotetappe in Parijs, Tadej Pogacar wint Tour

Tadej Pogacar is na vandaag ook officieel de winnaar van de "Tour van 20". De Sloveen vloog gisteren in de slotetappe over het asfalt en pakt daarmee het geel. Primoz Roglic wordt tweede, Tom Dumoulin is de beste Nederlander op de zevende plaats.

Bekijk de laatste meters van de etappe hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sam Bennett wint slotetappe in Parijs, Tadej Pogacar wint Tour of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen