Zien: Prins William en Kate hebben last van alle coronamaatregelen

Zien: Prins William en Kate hebben last van alle coronamaatregelen

Rustig aan doen zit er niet meer in voor prins William en zijn Kate. Deze week is het duo weer samen op pad. Mondkapjes, handgel en geen handen schudden, dat hoort daar in deze coronaperiode echt bij. Achter de schermen zijn er meer maatregelen van kracht, en daar worden de royals niet altijd blij van!

Zien: <em>Prins William</em> en <em>Kate</em> hebben last van alle coronamaatregelen Rustig aan doen zit er niet meer in voor prins William en zijn Kate. Deze week is het duo weer samen op pad. Mondkapjes, handgel en geen handen schudden, dat hoort daar in deze coronaperiode echt bij. Achter de schermen zijn er meer maatregelen van kracht, en daar worden de royals niet altijd blij van! Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Prins William en Kate verrassen kinderen en leraren met videogesprek Bekijk deze video » Video: Prins William en Kate spelen online bingo met ouderen Bekijk deze video » Bizar: lijk gevonden op landgoed William en Kate (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Prins William en Kate hebben last van alle coronamaatregelen

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Prins William en Kate hebben last van alle coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen