RTL Boulevard: Nieuwe details rond huwelijk Sylvie Meis onthult

RTL Boulevard: Nieuwe details rond huwelijk Sylvie Meis onthult

Sylvie Meis is zaterdag in een prachtige witte jurk getrouwd met haar Niclas Castello. Het officiële deel heeft zich gisteren onttrokken, maar het feest gaat nog wel even door. Zo is het diner van koninklijk allure en zijn er verschillende sterren die komen optreden. Volgens haar vriend Leco van Zadelhoff is het een sprookjeshuwelijk geweest: "Dit was waar ze van droomde. Knap, in coronatijd."

<em>RTL Boulevard</em>: Nieuwe details rond huwelijk <em>Sylvie Meis</em> onthult Sylvie Meis is zaterdag in een prachtige witte jurk getrouwd met haar Niclas Castello. Het officiële deel heeft zich gisteren onttrokken, maar het feest gaat nog wel even door. Zo is het diner van koninklijk allure en zijn er verschillende sterren die komen optreden. Volgens haar vriend Leco van Zadelhoff is het een sprookjeshuwelijk geweest: "Dit was waar ze van droomde. Knap, in coronatijd." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard over Sylvie Meis hierboven. Bekijk ook Zien: Eerste beelden van bruiloft Sylvie Meis en Niclas (video) Bekijk deze video » Zien: Trouwerij Sylvie Meis en Niclas Castello vastgelegd, bekijk de beelden Bekijk deze video » RTL Boulevard: Sylvie Meis en Niclas Castello getrouwd, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis in tranen op droomhuwelijk met Niclas Castello (video) Bekijk deze video » Sylvie Meis heeft sprookjeshuwelijk met Niclas Castello, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
RTL Boulevard: Nieuwe details rond huwelijk Sylvie Meis onthult

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard over Sylvie Meis hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nieuwe details rond huwelijk Sylvie Meis onthult of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier