Zien: Maverick Vinales wint de MotoGP van Emilia-Romagna (video)

Zien: Maverick Vinales wint de MotoGP van Emilia-Romagna (video)

Maverick Vinales heeft de MotoGP van Emilia-Romagna gewonnen. De Yamaha-rijder leek het af te leggen tegen Francesco Bagnaia, maar die ging de fout in. Joan Mir pakte de tweede plaats, nipt voor Fabio Quartararo die derde werd. Uiteindelijk ging, door een tijdstraf van laatsgenoemde, Pol Espargararo naar het podium.

Zien: <em>Maverick Vinales</em> wint de <em>MotoGP</em> van <em>Emilia-Romagna</em> (video) Maverick Vinales heeft de MotoGP van Emilia-Romagna gewonnen. De Yamaha-rijder leek het af te leggen tegen Francesco Bagnaia, maar die ging de fout in. Joan Mir pakte de tweede plaats, nipt voor Fabio Quartararo die derde werd. Uiteindelijk ging, door een tijdstraf van laatsgenoemde, Pol Espargararo naar het podium. Bekijk de laatste meters van Vinales hierboven. ZIEN: Celestino Vietti wint zijn allereerste race in de Moto3 klasse Bekijk deze video » Bizarre crash in MotoGP: Maverick Viñales valt, motor in de fik (video) Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Maverick Vinales wint de MotoGP van Emilia-Romagna (video)

Bekijk de laatste meters van Vinales hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maverick Vinales wint de MotoGP van Emilia-Romagna (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen