Mollenstreken gemist? Lavezzi onthult geheim van scheurende Molgeld

Mollenstreken gemist? Lavezzi onthult geheim van scheurende Molgeld

In het programma Mollenstreken gaat Lavezzi Rutjes (het zoontje van Nathan Rutjes) op zoek naar de Mol. In deze derde aflevering valt Lavezzi op dat het officiele Molgeld redelijk makkelijk te scheuren is: "Je kunt dus niet zeggen dat de Mol dit expres gedaan heeft."

<em>Mollenstreken</em> gemist? Lavezzi onthult geheim van scheurende <em>Molgeld</em> In het programma Mollenstreken gaat Lavezzi Rutjes (het zoontje van Nathan Rutjes) op zoek naar de Mol. In deze derde aflevering valt Lavezzi op dat het officiele Molgeld redelijk makkelijk te scheuren is: "Je kunt dus niet zeggen dat de Mol dit expres gedaan heeft." Bekijk de tweede aflevering van Mollenstreken hierboven terug. Je kunt alle uitzendingen van Mollenstreken terugkijken op Gids.tv.
TV :
Mollenstreken gemist? Lavezzi onthult geheim van scheurende Molgeld

Bekijk de tweede aflevering van Mollenstreken hierboven terug. Je kunt alle uitzendingen van Mollenstreken terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mollenstreken gemist? Lavezzi onthult geheim van scheurende Molgeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen