Video: is Herman van der Zandt ondanks code oranje toch in Parijs?

Video: is Herman van der Zandt ondanks code oranje toch in Parijs?

Is Hermand van der Zandt toch afgereisd naar Parijs om daar verslag te doen van de laatste dag van de Tour de France, ondanks dat de Nederlandse overheid het gebied met code oranje heeft bestempeld? Het lijkt er wel op als we de eerste beelden zien, of haalt de NOS-verslaggever een grap uit? Bekijk de beelden hieronder.

Video: is <em>Herman van der Zandt</em> ondanks code oranje toch in Parijs? Is Hermand van der Zandt toch afgereisd naar Parijs om daar verslag te doen van de laatste dag van de Tour de France, ondanks dat de Nederlandse overheid het gebied met code oranje heeft bestempeld? Het lijkt er wel op als we de eerste beelden zien, of haalt de NOS-verslaggever een grap uit? Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Herman van der Zandt over coronamaatregelen in Tour: "Lastig om in de buurt te komen" (Op1) Bekijk deze video » Zien: Herman van der Zandt beklimt lege Grand Colombier (video) Bekijk deze video »

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: is Herman van der Zandt ondanks code oranje toch in Parijs? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen