Eerste beelden: Miljuschka maakt documentaire over body positivity

Eerste beelden: Miljuschka maakt documentaire over body positivity

In de spraakmakende Videoland Original #eerlijkefoto neemt Miljuschka Witzenhausen de kijker mee in haar persoonlijke zoektocht naar een eerlijk beeld van vrouwen op social media. Ze gaat het gesprek aan met Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko, om hen te vragen: wat is voor jou een eerlijk beeld?

Eerste beelden: <em>Miljuschka</em> maakt documentaire over body positivity In de spraakmakende Videoland Original #eerlijkefoto neemt Miljuschka Witzenhausen de kijker mee in haar persoonlijke zoektocht naar een eerlijk beeld van vrouwen op social media. Ze gaat het gesprek aan met Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko, om hen te vragen: wat is voor jou een eerlijk beeld? Bekijk de eerste beelden van de docu hierboven. #eerlijkefoto is vanaf donderdag 1 oktober wekelijks te zien op Videoland. Bekijk ook Jinek gemist? Miljuschka Witzenhausen wil meer eerlijke foto's op Instagram Bekijk deze video »
Serie :
Eerste beelden: Miljuschka maakt documentaire over body positivity

Bekijk de eerste beelden van de docu hierboven. #eerlijkefoto is vanaf donderdag 1 oktober wekelijks te zien op Videoland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden: Miljuschka maakt documentaire over body positivity of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen