Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium

Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium

Tadej Pogacar heeft de overwinning van de Tour de France 2020 gepakt. De Sloveen mocht op het slotpodium in Parijs zowel de gele, de bollen als de witte trui meenemen naar zijn thuisland.

Zien: <em>Tadej Pogacar</em> wint <em>Tour de France</em> 2020, bekijk het slotpodium Tadej Pogacar heeft de overwinning van de Tour de France 2020 gepakt. De Sloveen mocht op het slotpodium in Parijs zowel de gele, de bollen als de witte trui meenemen naar zijn thuisland. De groene trui ging naar Sam Bennett, die ook de slotetappe heeft gepakt. Marc Hirschi pakt de prijs voor de meest strijdlustige wielrenner van de koers. Bekijk het podium van de Tour de France hierboven. Bekijk ook Lieuwe Westra: "Finishen in Parijs geen uitgemaakte zaak" (video) Bekijk deze video » Zien: Sam Bennett wint slotetappe in Parijs, Tadej Pogacar wint Tour Bekijk deze video » Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium Bekijk deze video » Zien: Sam Bennett pakt groene trui in Tour de France 2020 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium

De groene trui ging naar Sam Bennett, die ook de slotetappe heeft gepakt. Marc Hirschi pakt de prijs voor de meest strijdlustige wielrenner van de koers.

Bekijk het podium van de Tour de France hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen